Често задавани въпроси

Регистрация и моя профил

Регистрацията в сайта е напълно безплатна. За да се регистрирате трябва да отворите менюто "Нова регистрация", където да попълните полетата с Вашето име, имейл адрес, парола. След натискане на бутона "Нова регистрация" Вие декларирате, че сте прочели и сте съгласни с общите условия. На електронната Ви поща ще получите съобщение, с което да активирате профила си.

Може да изтриете профила си като изпратите имейл на следния адрес: support@myvideoacademy.com. В този случай ще изгубите достъпа до всички курсове, които сте закупили. Няма да имате право на възстановяване на направените разходи за ползване на услуги, както и на други разходи, възникнали във връзка с или по повод използването на платформата.

Сертифициране

MyVideoAcademy издава сертификати само за курсовете, които имат тестова част за проверка на знанията. Всеки потребител, който успешно е преминал такъв курс, ще получи сертификат, който може да се свали и разпечата.

Начини на плащане

След като изберете курса, в който искате да се включите, трябва да заплатите съответната сума чрез PayPal, ePay или с банкова карта. Веднъж закупен курсът, не може да бъде върнат. Курсът не може да бъде свален, но винаги остава във Вашия профил и може да се връщате към него когато поискате.

Цената на всеки курс или уебинар е посочена на страницата му. Тя не подлежи на коментар, но е възможно MyVideoAcademy или лекторът да я променят.

Всички плащания се извършват в български лева и само по електронен път (с банкова карта, ePay микросметка или чрез PayPal). MyVideoAcademy не носи отговорност за допълнителните такси, които банките може да удържат за превода. Платен курс не може да бъде започнат, преди да бъде извършено плащане.