Видеото в УЕБ

Loading Video ...
Купете за 30 лева
Информация за курса
Части
2
Времетраене
1:07:00
Ниво на умение
Начално
Език
Български
За кого е този курс
Курсът е предназначен за любознателни и предприемчиви хора, търсещи кариера в дигиталната и бизнес среда. Насочен е към младши маркетинг специалисти, ангажирани в планирането, изпълнението и измерването на дигитални маркетингови стратегии, както и към студенти, които се интересуват от дигиталните технологии.
Какви знания трябва да имате, за да започнете този курс
Не е необходимо да имате специфични познания в тази област.
Какви знания ще придобиете след края на курса
Всеки, записал се за този курс, ще знае как да избере правилната стратегия и методи за позициониране на видео съдържанието, което създана. Обучението дава отговор на въпроси като: как се използва видеото в онлайн пространството, как се създава съдържание за уеб, кои са последните тенденции в онлайн криейтивите.

Oписание на курса

Христо Христов е изпълнителен директор на най-голямата дигитална медийна компания у нас – „Нетинфо”. Той заема тази позиция от 2013 година, като преди това основава дигиталната новинарска компания Дарик Уеб. В този курс Христо ще Ви разкаже колко важно е интегрирането на видео съдържание в УЕБ. Ще научите за ползите и как Уеб видеото ще даде лице на Вашият бизнес, ще  увеличи конверсиите и трафика към уебсайта ви и достъпа ви до нови потребители и клиенти. Ако искате да сте на "ТИ" със създаването, дистрибуцията и монетизирането на видео в УЕБ, изберете този курс.

Структура на курса

Раздел 1: Видеото в УЕБ