11 оценки

Тайната на ангажиращите презентации

Към уебинара
Информация за уебинара
Части
1
Времетраене
1:00:00
Ниво на умение
Начално
Език
Български
За кого е този уебинар
Уебинарът представлява интерес за всеки, който иска да представя добре идеите си пред публика, както и за всички, на които практиката налага да създават презентации. По време на живото предаване, ще разкрием каква е разликата между една стандартно поднесена информативна презентация и истински ефективното и въздействащо представяне.
Какви знания трябва да имате, за да започнете този уебинар
За участие в уебинара не е необходима никаква предварителна подготовка. Разбира се, всеки участник, който вече има някакъв опит в изнасяне на презентации, би бил въвлечен по-задълбочено в темата и вероятно накрая би зарадвал лектора с по-интересни въпроси.
Какви знания ще придобиете след края на уебинара
След уебинара участниците ще разкрият тайната формула, която стои зад всяка успешна презентация, ще имат представа как работи тя и как може да бъде приложена към всяка една тема от практиката.
График на уебинарите
24.01.2017 19:00 EET

Описание на уебинара

Добрата презентация е амалгама от интересно разказана идея, въздействащ нагледен материал, психологически подход към публиката, харизма и умения на презентатора. Как всичко това се композира в една успешна презентация? Има ли формула на успеха и приложима ли е тя във всички случаи и при различните културни условия по света? Този уебинар в рамките на един астрономически час ще се постарае да даде отговор на тези и на други практически въпроси, ще разкаже за някои типични ситуации и ще отговори на въпросите на участниците в края на лекцията.

Борис Христов е основател на “356labs” – креативна агенция, която се занимава с дизайн на презентации и с обучения, свързани с всичко около изкуството на презентирането. Говорил е и продължава да презентира в над 25 държави по целия свят и неведнъж е избиран за най-добър лектор на съответното събитие. Борис  се занимава с обучения повече от 8 години като е преподавал както на студенти, така и на мениджъри на различни теми по повод презентирането - от уменията за говорене пред публика до психологията зад дизайна на слайдовете.

Структура на уебинара

Представянето на идеи, събития и личности е в основата на модерната култура и има изключително значение в бизнес практиката. Добрата презентация е амалгама от интересно разказана идея, въздействащ нагледен материал, психологически подход към публиката и харизма и умения на презентатора. Как всичко това се композира в една успешна презентация? Има ли формула на успеха и приложима ли е тя във всички случаи и при различните културни условия по света?

Оценка и коментари

4.27
11 оценки
5
45%
4
45%
3
0%
2
9%
1
0%
  • Boyan Kostadinov

    Изключително полезен уебинар. Много зареждащ и мотивиращ. Борис представи нещата, които са ни познати, но не знаем точно как да ги материализираме. Да го гледам как презентира, как се държи в аудиторията и да наблюдавам езика на тялото, считам, че ми беше дори по-полезно от това, за което говореше. Наистина зареждащ лектор!

  • Люба Любенова

    Много полезна

  • Tsvetelina Trendafilova

    Ангажиращ лектор с практически съвети. Благодаря за семинара.