Социалните медии в България – какво и кога е ефективно за бизнеса

Loading Video ...
Купете за 30 лева
Информация за курса
Части
2
Времетраене
1:25:00
Ниво на умение
Начално
Език
Български
За кого е този курс
Курсът е насочен към предприемчиви хора, които искат да научат как работи рекламата в социалните мрежи.
Какви знания трябва да имате, за да започнете този курс
Не е необходимо да имате специфични познания в тази област.
Какви знания ще придобиете след края на курса
Кои са 13 -те въпроса, които ще ви помогнат да напишете креативен бриф; как ефективно се управлява реклама във Facebook с малък бюджет; какво е Social marketing или Social PR; анализ на микромоменти; примери за успешни рекламни кампании във Facebook; кои са основните стъпки, които трябва да следвате, за да бъдете успешни в създаването на интегрирана маркетинг кампания; какви са основните макро и микро цели в социалния маркетинг.

Oписание на курса

Георги Малчев е управляващ съдружник в xplora.bg– агенция за дигитален маркетинг с клиенти Toyota, Medix, Whirlpool, Jim Beam и други. Георги притежава впечатляващ бизнес и маркетинг опит. Преподава маркетинг, комуникации и реклама в Нов Български Университет.

Ленко е Дигитален мениджър в xplora.bg, където създава и управлява реализирането на дигитални стратегии на компании и в частност в социалните мрежи. В този курс те ще ви разкажат, за това какво е социален маркетинг или Social PR, кой подход е по-удачен и каква е разликата между тях. Поддръжката (support) в социалните медии като ключов елемент в развитието им. За и против присъствието на брандовете в социалните медии, релевантни KPI's за ефективност. Ако искате да създавате и управлявате успешно рекламни кампании във Facebook, изберете този курс.

Структура на курса

Раздел 1: Социалните медии в България – какво и кога е ефективно за бизнеса