19 оценки

Приказки от класната стая

Към уебинара
Информация за уебинара
Части
1
Времетраене
1:30:00
Ниво на умение
Средно
Език
Български
За кого е този уебинар
Ако сте имали желание да присъствате на наше събитие, но не сме били на гости във вашия град или ако в момента живеете в чужбина, но силно се вълнувате от каузата за равен достъп до качествено образование в България, това събитие е за вас.
Какви знания трябва да имате, за да започнете този уебинар
Уебинарът не изисква предварителна подготовка. Ще можете да зададете всичките си въпроси на място.
Какви знания ще придобиете след края на уебинара
Ако имате нужда от вдъхновение и търсите „добрата новина“, заповядайте! Ще ви разкажем няколко училищни истории със щастлив край, ще обсъдим дали, как и кой може да направи така, че всяка училищна история да е щастлива и как всеки един от нас може да допринесе за това.
График на уебинарите
20.04.2017 18:00 EET

Описание на уебинара

Заповядайте във виртуалната ни класна стая на 20-ти април, за да ви разкажем няколко вълнуващи училищни приказки и да разберете как можете да станете един от главните герои в тях!Ако сте имали желание да присъствате на наше събитие, но не сме били на гости във вашия град или ако в момента живеете в чужбина, но силно се вълнувате от каузата за равен достъп до качествено образование в България, това събитие е за вас.

Структура на уебинара

Ако имате нужда от вдъхновение и търсите „добрата новина“, заповядайте! Ще ви разкажем няколко училищни истории със щастлив край, ще обсъдим дали, как и кой може да направи така, че всяка училищна история да е щастлива и как всеки един от нас може да допринесе за това.

Оценка и коментари

4.68
19 оценки
5
79%
4
11%
3
11%
2
0%
1
0%
 • Мари Хрис

  С нетърпение очаквам следващият курс! Марияна Христева, Габрово

 • veliko donkov

  Много добре подготвен и проведен. Полезен и поучителен семинар , на който научих истории от реалността и придобих нагласи и разбирания за необходимостта от качествено образование и вдъхновение за всяко дете.

 • Румяна Николова

  Благодаря за това, че участвах в уебинара "Приказки от класната стая". Беше много вълнуващо да се запознаем с реални човешки съдби и успехи. Беше полезно и много интересно. Бих участвала с радост в следващ подобен курс или уебинар.

 • Иван Драгомиров

  Изключително полезни и позитивни истории. Страхотен допир с практиката и опита на тези учители и сблъсъкът им с проблемите на днешното образование и общество. Благодаря на лекторите, които взеха участие в този уебининар ! :)

 • павел

  Уебинарът беше страхотен ! Няма нищо невъзможно, ако има желание :) Мая, благодаря ти !

 • Ани

  Много ми беше приятно да бъда част от Приказки от класната стая. Надявам се, когато има отново такива срещи да съм част от тях.

 • Yuliya Pazvantova

  Беше интересно, поучително и вдъхновяващо. Иска ми се да го изгледам още веднъж само за да мога да преценя всички предимства и недостатъци, за да ви помогна следващия път да бъде още по-добре. Радвам се че участвах !