3 оценки

Прeмиера на Книгата "Екипи без граници"

Към уебинара
Информация за уебинара
Части
1
Времетраене
2:00:00
Ниво на умение
Начално
Език
Български
Гост лектори
Петър Иванов
За кого е този уебинар
Живото предаването ще бъде за мениджъри, професионалисти на свободна практика, участници във виртуални екипи.
Какви знания трябва да имате, за да започнете този уебинар
Да имат интерес да разберат повече как се постигат високи резултати в работа във виртуални екипи.
Какви знания ще придобиете след края на уебинара
Ще се запознаят със съдържанието на книгата на Петър Иванов - ''Екипи без граници''.
График на уебинарите
31.05.2017 18:30 EET

Описание на уебинара

Все в един и същи офис ли работите? И все със същите колеги? Тогава Вие сте изключение! Защото 80% от работещите в индустриалните страни постоянно си сътрудничат с хора, които се намират на друго място, в друг град или на другия край на Земята - както свидетелства едно изследване на Forrester Research.

В книгата си „Екипи без граници“ Петър Иванов доказва, че виртуалните екипи не са неприятна последица от глобализацията и дигитализацията, в които все някак трябва да се впишем. Напротив: Те са начин за работа в бъдещето и огромен шанс за компаниите! Защото, преодолявайки не само географските, но и културните граници, тези екипи черпят силата си точно от своята различност, разгръщайки целия потенциал на обвързания свят!

След успеха на Книгата в Германия – сред 100-те най-успешни книги в Амазон, в категория Международен мениджмънт, ето че на 8-ми май книгата „Екипи без граници” излиза и на български!

Искате ли да принадлежите към печелившите на новото време? В „Екипи без граници“ Петър Иванов въплъщава своите знания и своя дългогодишен опит в една история, чрез която стъпка по стъпка разкрива принципите за успешно управление на виртуалните екипи и предлага директно приложимо в практиката ноу-хау. Така и Вие ще спечелите от опита на пионерите при силните виртуални екипи!

Структура на уебинара

Излъчване на живо на премиерата на новата книга на Петър Иванов - "Екипи без граници"

Оценка и коментари

5.00
3 оценки
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%