Маркетинг за търсачки (SEM)

Loading Video ...
Купете за 30 лева
Информация за курса
Части
2
Времетраене
1:06:00
Ниво на умение
Начално
Език
Български
За кого е този курс
Курсът е предназначен за предприемчиви хора, които искат да научат какво е необходимо, за да оптимизират рекламните си кампании в Google по най-ефективния начин.
Какви знания трябва да имате, за да започнете този курс
Не е необходимо да имате специфични познания в тази област.
Какви знания ще придобиете след края на курса
Kакво е SEM (Search Engine Marketing); рекламна позиция; как се изчислява рангът на една реклама; реални и нерeaлни бизнес резултати; изчисляване и ефективност на рекламата; измерване, чрез Google Analytics.

Oписание на курса

Александър Георгиев се занимава с интернет маркетинг и търговия от 2002 година, когато започва бакалавърската си степен по "eCommerce" в Brunel University в Западен Лондон, където след това завършва и магистърска степен "Wireless Enterprise Business Systems". Сертифициран специалист за реклама в Google Adwords и Google Analytics. Той консултира някои от най-големите брандове на българския пазар, като Easy Credit, Plesio, Hoermann, Konica Minolta, Mazda, Generous Auto, Prista Oil, Domko, Borika Bank Service, Zora и др. В момента консултира нови брандове как да изградят цялостна и печеливша интернет маркетинг стратегия. В този курс Александър ще ви разкаже, за това как да направите рекламна кампания в Google и как да я менажирате ефективно.  Ако искате да създавате и управлявате успешно рекламни кампании с продуктите на Google този курс е точно за Вас.

Структура на курса

Раздел 1: Александър Георгиев – Маркетинг за търсачки (SEM)