7 оценки

"Креативността" лекция на Луис Басат

Купете за 10 лева
Информация за курса
Части
1
Времетраене
1:12:00
Ниво на умение
Начално
Език
Английски
За кого е този курс
Съдържанието е подходящо за всеки, който обича да развива уменията си и иска да бъде вдъхновен. Хората, които се занимават с реклама, визуални изкуства, дизайнери, журналисти и режисьори, ще почерпят вдъхновение от тази лекция. Както Луис Басат казва „За щастие, креативността не е изключително притежание на нито една професия, а е същност на много от тях“.
Какви знания трябва да имате, за да започнете този курс
Потребителите не трябва да имат специфични знания.
Какви знания ще придобиете след края на курса
Потребителите ще имат повече знания и идея как да бъдат по-креативни, да намират иновативни решения и ще получат вдъхновение да правят нещата от ежедневието си по-различен начин.

Oписание на курса

Луис Басат е носител на над 400 отличия в областта на рекламата в Кан, Ню Йорк, Лондон и Латинска Америка и е номиниран за най-влиятелен рекламист на 20 век. В лекцията си за "Креативността" той споделя примери от кариерата си, разказва съвети и практики за различното мислене.

Структура на курса

Раздел 1: "Креативността" лекция на Луис Басат

В тази лекция маркетинг легендата Луис Басат разказва за креативността, каква е разликата между добрата и посредствената реклама и го доказва с примери от кариерата си.

Оценка и коментари

4.43
7 оценки
5
71%
4
14%
3
0%
2
14%
1
0%
  • Anelia Krusteva

    Чудесна лекция! Ведра, интересна със страхотни примери! Благодаря!

  • Denitsa Bacheva

    Изключително вълнуваща презентация. Преди обед се чудих дали да пускам коментар, но сега съм убедена, че е нужно, тъй като видях, че има и някои не толкова положителни изказвания. Луис ни накара да си припомним, че креативността е част от всичко заобикалящо ни. Просто трябва да се огледаме, да бъдем достатъчно смели и да сбъднем идеите си. Креативността е функция на ума, която е трудна за дефиниране, но се открива и в най-простичките неща. Благодаря за преживяването.

  • Ди Съ Измий

    Вдъхновяща лекция, за чието излъчване ви благодаря, понеже иначе нямаше да мога да я видя, а сега мога и да си я припомням ;)