1 оценки

"Креативността" лекция на Луис Басат

Купете за 5 лева
Информация за уебинара
Части
1
Времетраене
1:00:00
Ниво на умение
Начално
Език
Английски
За кого е този уебинар
Съдържанието е подходящо за всеки, който обича да развива уменията си и иска да бъде вдъхновен. Хората, които се занимават с реклама, визуални изкуства, дизайнери, журналисти и режисьори, ще почерпят вдъхновение от тази лекция. Както Луис Басат казва „За щастие, креативността не е изключително притежание на нито една професия, а е същност на много от тях“.
Какви знания трябва да имате, за да започнете този уебинар
Потребителите не трябва да имат специфични знания.
Какви знания ще придобиете след края на уебинара
Потребителите ще имат повече знания и идея как да бъдат по-креативни, да намират иновативни решения и ще получат вдъхновение да правят нещата от ежедневието си по-различен начин.
График на уебинарите
30.11.2016 17:30 EET

Описание на уебинара

 

Луис Басат е носител на над 400 отличия в областта на рекламата в Кан, Ню Йорк, Лондон и Латинска Америка и е номиниран за най-влиятелен рекламист на 20 век. В лекцията си за "Креативността" той споделя примери от кариерата си, разказва съвети и практики за различното мислене.

 

 

Структура на уебинара

Луис Басат е носител на над 400 отличия в областта на рекламата в Кан, Ню Йорк, Лондон и Латинска Америка и е номиниран за най-влиятелен рекламист на 20 век. В лекцията си за "Креативността в рекламата" той споделя примери от кариерата си, разказва съвети и практики за различното мислене.

Оценка и коментари

5.00
1 оценки
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%