10 оценки

Как да продаваме успешно в OLX

Loading Video ...
Към уебинара
Информация за уебинара
Части
1
Времетраене
1:00:00
Ниво на умение
Начално
Език
Български
За кого е този уебинар
Уебинарът е предназначен за всеки наш настоящ и бъдещ потребител, който иска да подобри своите продажби и да развива успешен бизнес онлайн.
Какви знания трябва да имате, за да започнете този уебинар
Желателно е всеки, който се е записал за участие, да се запознае най-общо с платформата и какви възможности за публикуване на обяви предлага.
Какви знания ще придобиете след края на уебинара
След края на уебинара потребителите ще имат всички необходими знания за успешни сделки в OLX. Ще бъда на разположение да отговоря на всички допълнителни въпроси, които бихте имали.
График на уебинарите
09.03.2017 19:30 EET

Описание на уебинара

По време на този уебинар ще имате възможност да влезете "в кухнята" на OLX и да научите различни похвати как да продавате по-успешно своите стоки. Ще ви запозная подробно с различните инструменти, с които разполага платформата и какви са малките трикове, за да бъдете още по-успешни търговци. Ще видите и интересни данни за търсенето и предлагането на различни стоки и услуги в цялата страна, както и някои любопитни тенденции в електронната търговия. За да може да гледате уебинарът в най-добро качество, Ви препоръчваме да бъдете свързани с кабелен интернет. 

Структура на уебинара

Ще ви запозная подробно с различните инструменти, с които разполага платформата и какви са малките трикове, за да бъдете още по-успешни търговци.

Оценка и коментари

4.90
10 оценки
5
90%
4
10%
3
0%
2
0%
1
0%
  • Атанас Атанасов

    Изложението беше много стегнато представено.Много полезен семинар.