19 оценки

Как да продаваме успешно в OLX

Loading Video ...
Към уебинара
Информация за уебинара
Части
1
Времетраене
1:00:00
Ниво на умение
Начално
Език
Български
За кого е този уебинар
Уебинарът е предназначен за всеки наш настоящ и бъдещ потребител, който иска да подобри своите продажби и да развива успешен бизнес онлайн.
Какви знания трябва да имате, за да започнете този уебинар
Желателно е всеки, който се е записал за участие, да се запознае най-общо с платформата и какви възможности за публикуване на обяви предлага.
Какви знания ще придобиете след края на уебинара
След края на уебинара потребителите ще имат всички необходими знания за успешни сделки в OLX. Ще бъда на разположение да отговоря на всички допълнителни въпроси, които бихте имали.
График на уебинарите
07.03.2017 15:00 EET

Описание на уебинара

По време на този уебинар ще имате възможност да влезете "в кухнята" на OLX и да научите различни похвати как да продавате по-успешно своите стоки. Ще ви запозная подробно с различните инструменти, с които разполага платформата и какви са малките трикове, за да бъдете още по-успешни търговци. Ще видите и интересни данни за търсенето и предлагането на различни стоки и услуги в цялата страна, както и някои любопитни тенденции в електронната търговия. За да може да гледате уебинарът в най-добро качество, Ви препоръчваме да бъдете свързани с кабелен интернет. 

Структура на уебинара

Ще ви запозная подробно с различните инструменти, с които разполага платформата и какви са малките трикове, за да бъдете още по-успешни търговци.

Оценка и коментари

4.00
19 оценки
5
58%
4
16%
3
5%
2
11%
1
11%
 • Здравко

  Уебинарът беше полезен. Видеото кратко и съдържателно. Разискваха се интересни въпроси.

 • Даниел Цаков

  Лекцията беше тясно специализирана и беше насочена към актуалните продукти към момента.

 • Stephan Radev

  Начинанието е похвално. Записването не беше особено ясно организирано, особено като се има в предвид, че обучението започна с нещо, което много приличаше на рекламния клип и трудно се отличаваше от него. Посещавайки страницата на обучението и сблъсквайки се със същото съдържание доста се зачудих дали ще се случва нещо различно. Самото обучение не беше особено съдържателно, нито особено полезно. Възможностите за задаване на въпроси не бяха добре обяснени, тази извън чата явно дори и вие не познавате. Поздр

 • TINTI

  Super!